Helsingar frå

tidlegare kundar!

Tidlegare brudepar og kundar fortel om si oppleving av både fotografering, stemning, resultat og levering.

Les mer!

Pris bryllupsfotograf / pakkepris  Førde, Bergen, Oslo, Sunnmøre, Ålesund, Stavanger.

Pris bryllupsfotograf / pakkepris  Førde, Bergen, Oslo, Sunnmøre, Ålesund, Stavanger.

"Vi opplevde Iris som ein jordnær og herlig person å vere saman med.

Ho glei rett inn, og var ein heilt naturleg del av vår store dag. Vi kosa oss verkeleg saman heile dagen!

Iris fekk oss også til å vere avslappa og komfortable i til tider uvante settingar. Ho har også klart å fange mange nydelege øyeblikk, som vi brukar til gode mimrestunder, og ikkje minst er vi svært glade i alle dei flotte fargane ho har fått fram i bileta".

 

- Malin & Levi,

bryllupsfoto Gursken, Sunnmøre

"Helt ifra første stund opplevde vi Iris som lett å kommunisere med, og som en jente med et smittende og engasjerende humør. På den store dagen var hun utrolig flink til å gli inn i mengden, og flere kommenterte at de ikke la merke til at hun danset rundt i lokalet under middagen for å ta blinkskudd av brudeparet og øvrige gjester. Under mer formelle bilder var hun meget dyktig til å få seansen til å oppleves som naturlig, samtidig som hun var flink til å veilede oss i ulike positurer. Vi fikk fantastiske bilder fra hele dagen, og er storfornøyd med å ha Iris som vår bryllupsfotograf!".

 

- Kristin & Arild,

bryllupsfoto Os, Hordaland

"Iris var med fra forberedelsene om morgenen, og vi kunne ikke hatt en mer behagelig person med oss. Til tross for masse bryllupsnerver fikk Iris meg til å slappe av og le, og det føltes veldig naturlig å ha henne med. Under fotograferingen hadde Iris mange gode forslag til lokasjon og setting, og igjen fikk hun oss til å slappe av og ha det morro underveis. Resten av kvelden tok hun masse flotte bilder av detaljer og stemningen, og kom godt overens med gjestene. Vi bestilte 100 ekstra redigerte bilder, i tillegg til alle uredigerte bilene, og har fått så mange fine bilder! Iris bidro til at dagen ble helt perfekt. Vi anbefaler virkelig Iris på det varmeste.

 

- Ida og Ole Bjørn

bryllupsfoto Os, Hordaland

« Vi er storfornøyd med Iris som fotograf. Hun er en som virkelig klarer å roe ned nervene når bruden er stressa fordi hun er seint ute til avtalt tid. Flere ganger forsikret hun oss om at vi ikke måtte stresse, at hun hadde god tid, og at vi måtte ta den tiden vi trengte. "Dette var vår dag". Da vi endelig var på plass tok iris fullstendig kontroll (noe vi syns var veldig deilig). Hun hadde valgt ut steder vi kunne fotograferes på, tatt med et håndkle vi kunne sitte på slik at vi ikke ble skitne, og kom med tilbakemeldinger på bildene som ble tatt. Med botanisk hage som location var det mange tilskuere til stedet, noe som ikke ble et problem da Iris var tydelig på at vi var midt i en fotografering slik at de ikke skulle avbryte seansen. Vi fikk bildene en uke etter bryllupet, og var storfornøyd med sluttresultatet! »

 

- Elvan og Bahattin,

bryllupsfoto Oslo

Vi brukte mykje tid på å finne rett fotograf til den store dagen vår, og valget vart enkelt då vi såg sida til Iris!

Iris var med oss frå morgon til seint på kveld, og ho gjorde ein strålande jobb! Trass vind, regn og kulde greide Iris å få fram lys og glede i bileta! I tillegg var ho tøff nok til å stjele med seg brudeparet når ho oppdaga eit aldri så lite solgløtt.

Frå både kyrkja, offisielle bileter og utover festen har ho greid å fange herlige og ekte augeblikk - som vi kjem til å glede oss over i framtida. Anbefalar på det varmaste å bruke Iris om ein verkeleg ønsker og fange stemninga.

Tusen takk for at du var ein stor og viktig del av dagen vår!

 

- Clara og Asgeir

bryllupsfoto, Sykkylven

"Iris er en utrolig sprudlende, positiv og dyktig fotograf. Hennes engasjement og væremåte bidro til å roe ned brudens nerver fra første stund. Det var en avslappet stemning og aldri flaut da vi tok portrettbildene – noe vi kanskje hadde fryktet på forhånd. Vi har hatt en god kommunikasjon hele veien, hvor det var lett å komme med egne forslag og ønsker. Iris var gjennom hele bryllupsdagen og i etterkant opptatt av at vi som brudepar skulle bli fornøyde.  Vi har fått mange fine bilder å mimre til, og er veldig fornøyde! Er også veldig glad for at vi bestemte oss for heldagsfotografering. Anbefales"!

 

- Marte og Vegard,

bryllupsfoto Øvre Eiker

« Vi hadde Iris med oss hele bryllupsdagen vår og kunne ikke vært mer fornøyd! Hun gled rett inn som en helt naturlig del av våre gjester og gjorde det utrolig enkelt å slappe av og føle seg komfortabel selv om man ble tatt bilde av. Vi hadde maks uflaks med været med striregn og tåke, men Iris var hele tiden superpositiv og kreativ, noe som gjorde at vi fikk en haug av fantastiske bilder fra dagen som vi er blitt kjempeglade i og veldig stolte av! Ville ikke nølt med å anbefale henne til hvem som helst, og håper definitivt på å bruke henne igjen! »

 

- Emma og Jørn,

bryllupsfoto Kristiansand

«Kjære Iris! Tusen tusen takk for alle de flotte bildene du tok gjennom hele dagen da vi giftet oss. Vi sitter stadig og ser gjennom bildene, og liker de så godt! Mange fine av oss, gjestene og andre detaljer. Er utrolig glad for at vi valgte heldagspakken, bildene fra forberedelsene med hår, sminke og påkledning er veldig hyggelige å ha!

Vi anbefaler deg varmt til andre, og er takknemlig for at du fikk til fine bilder, selv av et ikke-fotogent brudepar!"

 

- Cecilie og Jarle

Fredrikstad / Oscarsborg festning

« Har berre positivt å seie om Iris som fotograf. Livleg, positiv og engasjert.

Lett å kommunisere med, og lagar god stemning. Mange gode idear, kreativ og vegleiande. Ho er frampå, og tar regi der det trengs, og er heller ikkje redd for å komme med faglege råd og innspel.

Ikkje minst, godt resultat og rask leveringstid! Og god pris sjølvsagt!

 

- Berit og Leiv Torger,

bryllupsfoto Stavanger

 

« Vi var kjempefornøyd med bildene Iris tok på bryllupsdagen vår. Vi sendte litt ideer om hvilke type bilder vi ønsket, og Iris traff helt på stilen vi ønsket. I tillegg hadde hun mange ideer, og var flink til å veilede oss under fotograferingen. Hun er også en koselig og bild jente, som er hyggelig å ha med på den store dagen.»

 

- Lise-Katrine og Ivan,

bryllupsfoto Bergen

 

"Vi likte bildene til Iris veldig godt da vi researchet ulike bryllupsfotografer, og ble også kjempefornøyde med våre egne bryllupsbilder!"

 

- Carolyn og Daniel,

bryllupsfoto, Fredrikstad

"Vi er superførnøyde med bildene, og angrer ikke et sekund på valget av fotograf! Nå blir det bare vanskelig å velge ut ett av bildene til takkekort...".

 

- Janne og Sven-Vidar,

bryllupsfoto Stavanger

« Vi var superfornøyde med å ha Iris som fotograf på bryllupsdagen vår. Hun gjorde at vi lo og og hadde det hyggelig, og fikk naturlige bilder. Ingen kjedelige standard- foto, men spennende, eventyrlige bilder. Tusen takk for at du tok bilder av oss!»

 

- Christine og Bjarne,

bryllupsfoto Hardanger

« Iris er knalldyktig! Vi fikk utrolig mange herlige kodak-øyeblikk, og synes det er helt fantastisk å bla igjennom resultatet. Morro at det ble så bra!»

 

- Linda m/fam,

familiefoto, Bergen

 

« Med eit kamera, litt rekvisita og godt humør tok Iris kjempefine og personlege bilete av jenta vår! Iris var effektiv og vi måtte ikkje vente lenge før vi fekk bileta tilsendt på epost - supert!»

 

- Kristina og Ole Kristian,

babyfoto Sunnfjord

 

« Iris er en kjempeflink og dyktig fotograf. Hun er behagelig å samarbeide med. Hun lytter til ønsker, men er også svært god til å komme med forslag til hvordan man kan få noen gode bilder.Og det var nettopp det vi fikk av datter som konfirmant. Vi vil anbefale Iris til alle som ønsker fine bilder og minner for livet».

 

- Kirsten Garder,

konfirmantfoto Oslo

« Iris var veldig selvstendig, kreativ, og leverte på rekordtid. Vi er fans!».

 

- Åmot Operagård

v/Bergen Nasjonale Opera

« Avslappa og behagelig stemning under heile fotograferinga. Iris glei fint inn blant gjestene, og vi la knapt merke til at ho var der! Det er heller ikkje alle fotografar som spring ut i høljregnet for å fikse niste til brudeparet! »

 

- Solveig og Bjarte,

bryllupsfoto Førde

Førde er en bykommune i Sunnfjord i Sogn og Fjordane. Det er den mest folkerike kommunen i fylket. Kommunen grenser i nord til Naustdal, i øst til Jølster, i sør til Gaular og i vest til Askvoll. Innbyggerne blir kalt førdianere. Tettstedet Førde hadde 10 150[1] innbyggere per 1. januar 2014.

 

Førde tok bystatus i 1997.

https://no.wikipedia.org/wiki/F%C3%B8rde

http://www.helse-forde.no/no/Sider/default.aspx

Ålesund er en bykommune i Møre og Romsdal fylke.

 

Byen ligger ytterst ved fjordsystemene på Sunnmøre og er et tjeneste- og kommunikasjonsknutepunkt for regionen. Byen har stort og eksportrettet næringsliv og er den største byregionen mellom Bergen og Trondheim.

 

Tettstedet Ålesund i Ålesund og Sula kommuner hadde 50 345[1] innbyggere per 1. januar 2014. Tettstedet er landets 10. største og det største som i sin helhet ligger på øyer.

KONTAKT

902 127 83

post@irisengen.no

ADRESSE

Heimdalsgata 30

OSLO

WEBDESIGN BY: Iris Engen Skadal

Fotograf: Iris Engen Skadal.

Rimelig bryllupsfotograf, med oppdrag i Oslo, Førde, Bergen.

Fotograferer Bryllup, portrettbilder, babyportrett, gruppe - og familiefoto. Rimelige priser og rask leveringstid!

http://mitt-bryllup.no/

http://www.tilbryllupet.no/

http://www.bryllupsdagen.no/

https://no.wikipedia.org/wiki/Bryllup

http://test.bryllup.no/

http://www.bryllupsmagasinet.no/planlegging/

http://www.tilbords.no/bryllup

http://www.vakrebryllup.no/

http://www.losbygods.no/bryllup/bryllup-pa-losby-gods/

http://www.fotografi.no/

https://no.wikipedia.org/wiki/Fotografi

https://snl.no/fotografi